1. Welcome to Skyrim Forums. You totally should register so you can experience everything our community offers. We have various resources related to Skyrim which include a massive array of Guides and Tutorials. If you're here just for the discussion you can check out our General Skyrim Discussion section or if you're here for help you can check out our Skyrim Help section. We also have the latest Skyrim News and fun stuff like Roleplaying and even a Skyrim Fan Fiction section!

    Are you here to discuss Dawnguard? You may discuss it by signing up and checking out this section.

    So if you love Skyrim you should join for sure. Click the 'Sign Up' button on the right to register your account. You can register with your Facebook or Steam account.

PS3 Dragonborn DLC won't show up

Discussion in 'Dragonborn DLC' started by Wheelbarrow, Feb 14, 2013.

  1. Wheelbarrow

    Wheelbarrow New Member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    5
    Reputation:
    0
    Earlier today, I downloaded the dragonborn DLC for skyrim, and although it shows up in the game data, in the skyrim start menu, it states that I have no downloaded content. This is really annoying me because I spent $10 on this game and I don't want it to be wasted. How can I fix this?

    P.S. I have tried deleting and renown loading the game and the update 2.08
    • Informative Informative x 1
  2. Dovahtwat

    Dovahtwat New Member

    Joined:
    Feb 15, 2013
    Messages:
    3
    Reputation:
    0
    The Same thing happened to me. I think it might have something to do with where we purchased skyrim. i bought mine on ebay. Where did you buy yours?
  3. Wheelbarrow

    Wheelbarrow New Member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    5
    Reputation:
    0
    Amazon
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1
    Niq likes this.
  4. Dovahtwat

    Dovahtwat New Member

    Joined:
    Feb 15, 2013
    Messages:
    3
    Reputation:
    0
    On the back of the skyrim case you own ate the bottom what language is it in?
  5. Niq

    Niq Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    123
    Location:
    Lincoln
    Reputation:
    25
    ...guess its not the supplier then...
  6. Dovahtwat

    Dovahtwat New Member

    Joined:
    Feb 15, 2013
    Messages:
    3
    Reputation:
    0
    At the back of my case it is in chinese. i am from australia and when i bought and downloaded the dragonborn dlc it had the words English in brackets. i think the issue is that it's not working because the game is chinese and the dlc is english. i might have to buy an english version
  7. Dashmiel

    Dashmiel Member

    Joined:
    Feb 12, 2013
    Messages:
    52
    Reputation:
    3
    Make sure that both your game version and the version of the DLC you downloaded are for the same region.
  8. Wheelbarrow

    Wheelbarrow New Member

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    5
    Reputation:
    0
    That makes sense, because I bought the game in the UK and I downloaded the dlc on my US account
  9. MiniPea

    MiniPea The Dark Lord of Skyrim

    Joined:
    Feb 3, 2013
    Messages:
    81
    Reputation:
    16
    Have you actually installed it after you downloaded it?
  10. Edson

    Edson New Member

    Joined:
    Feb 19, 2013
    Messages:
    3
    Reputation:
    0
    i bought my skyrim USA and i downloaded dragonborn DLC in Portugal account, how can i active my DLC? i downloaded and installed (not work) then i removed all skyrim, update and dlc, then i reinstaled all again but not works!! can anyone help me? thx sorry my english
  11. MiniPea

    MiniPea The Dark Lord of Skyrim

    Joined:
    Feb 3, 2013
    Messages:
    81
    Reputation:
    16
    If you think about it
    Why did you buy it on your USA account if you'll be playing it on your Portuguese account in the first place? Could you have not just waited about a day for it to come out in your country?
  12. Edson

    Edson New Member

    Joined:
    Feb 19, 2013
    Messages:
    3
    Reputation:
    0
    nono just my skyrim is USA region but i'm from portugal and downloaded dragonborn in portugal account so it can match each other? anyway if i instal dlc in one of my accounts will be all with the dlc right? sorry my english
  13. Dashmiel

    Dashmiel Member

    Joined:
    Feb 12, 2013
    Messages:
    52
    Reputation:
    3
    You can not activate DLC set for one region in a game set for another region.
  14. rumbachina

    rumbachina New Member

    Joined:
    Feb 20, 2013
    Messages:
    1
    Reputation:
    0
    does anybody know when any dlc for skyrim on ps3 will be released in the balkans region, in my case Slovenia? we have english version of the PS Store (Slovenian account) and english version of the game. yet there is still no dlc.
  15. Dashmiel

    Dashmiel Member

    Joined:
    Feb 12, 2013
    Messages:
    52
    Reputation:
    3
    I can't be 100%, but if I recall correctly, I read that the 27th is when all of the DLC will be available in all PSN markets.
  16. nantronic

    nantronic New Member

    Joined:
    Feb 24, 2013
    Messages:
    3
    Reputation:
    0
    I'm having this same issue with DB not in DLC menu and I have a question about the region topic. How or where can I see what version the DB download is? I bought my PS3 in the U.S. and my network account has card info and address in the U.S. I bought the Skyrim game in the BLES-01239 English version in Czech Republic. I went to download DB, from here in Czech Republic and I guess it automatically detected my PS3 as english language. When I see it in game data, it shows English as the version but it still won't show up in DLC main menu. I tried all the deleting, redownloading, reinstalling etc etc and still not showing up. :sadface: Help please!

Share This Page