1. Welcome to Skyrim Forums! Register now to participate using the 'Sign Up' button on the right. You may now register with your Facebook or Steam account!
    Dismiss Notice

Console command problem

Discussion in 'Morrowind Discussion' started by Motomarsu, Mar 7, 2013.

  1. Motomarsu

    Motomarsu New Member

    Joined:
    Oct 10, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Reputation:
    3
    Hi! i am tryin to make a ebony dart in morrowind, but console won't let me to writ the ". it replaces " with @? other console commands work normally, but it does not let me write some marks?
     
  2. Zyphur

    Zyphur Member

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    94
    Likes Received:
    28
    Reputation:
    0
    I'm don't know much about the console but, have you tried entering it anyway? Or seeing if it meant using two (')s instead?
     
  3. Motomarsu

    Motomarsu New Member

    Joined:
    Oct 10, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Reputation:
    3
    I tried entering it and tried many variations too, it vont let me put two ' either :/ it replaces ' with somesort of /
     
  4. Motomarsu

    Motomarsu New Member

    Joined:
    Oct 10, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Reputation:
    3
    Problem solved :D the console had changed the order of alphabet and marks etc. my " was ä and _ was + :D

    but still thanks for tips and helping :)
     
  5. Zyphur

    Zyphur Member

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    94
    Likes Received:
    28
    Reputation:
    0
    That's weird. >.< And your welcome I guess, haha
     
  6. Chadonraz

    Chadonraz Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    501
    Reputation:
    367
    Old thread, but whatever.

    I have the same issue, because my keyboard is a Finnish (multilingual) one, meaning it's got å, ä and ö, which don't exist in English keyboards. It's been a pain to find out how to write various common characters (", ' and ?, for example) to use in MW save file naming. Changing the keyboard layout would be an easy solution, but then I'd had to change it back and forth.
    It can't possibly hurt to be able to use both layouts, though. :D
     

Share This Page

  • Like us on Facebook